Командою Л-Транс Сервіс успішно встановлений, протестований з запущений в роботу цех по виробництву кондитерської глазурі продуктивністю 200 кг / год. Продуктивність даного цеху може бути збільшена до 400 кг / год.

Наші фахівці зробили можливим виробляти на даному обладнанні кілька видів продукції, а саме: шоколадну глазур, глазур молочного шоколаду, а також лауриновий і нелауринові глазур.

На об’єкті встановлено лінію повного виробництва починаючи від варіння глазурі і закінчуючи виходом готової продукції у вигляді крапель регульованого діаметру (вага краплі може змінюватися від 0,5 г до 5 г).

Робоча ширина відливальної машини для такого виду продукції може варіюватися від 400 до 1500 мм в залежності від ширини стрічки конвеєра.

За бажанням замовника готовою продукцією може стати не тільки крапля, а й різноманітні фігури, якщо відлив буде проводитися в відповідні форми.