Системи безтарного зберігання сипких продуктів широко поширені у різних галузях промисловості:

– харчова,

– фармацевтична,

– будівельна.

У харчовій промисловості системи БХМ дозволяють автоматизувати виробництво, мінімізувати втрати сировини при розвантаженні та переміщенні всередині цехів, забезпечити якість та дотримання необхідних умов зберігання, звільнити та раціонально використати вільну площу приміщення.

Нашим партнерам у Київській області виготовлено та встановлено обладнання: силос для зберігання цукру та його подальшого транспортування у виробничий цех.

Силос виготовлено із нержавіючої сталі AISI 304, в комплектацію входить: вертикальна ємність діаметром 2500 мм, висотою 9000 мм, з об’ємом для зберігання 50м³. Силос обладнано майданчиком та сходами для технологічного обслуговування. Корпус силосу утеплено базальтом, утеплення дозволяє уникнути утворення конденсату, псування продукту, зберігає властивості продукту при зберіганні. Силос встановлений на рамній конструкції, виготовленій із сталі. Силос обладнано віброднищем, фільтрами, шлюзовим живильником, який призначено для подальшого транспортування цукру до цеху пневмотранспортом.

Обладнання сертифіковане та дозволене до застосування у харчовому виробництві, має санітарно-епідеміологічний висновок, сертифікати відповідності.